„МЦ Бета Клиник“ организира за поредна година БЕЗПЛАТНИ прегледи за плоскостъпие и болки в ходилата! Кампанията ще се проведе през цялата 2024 година.


Можете да се обадите на тел.: 0878 92 31 99 за да запишете час!


При извършване на прегледите ще можете да се възползвате от следното:

Конпютърна диагностика на стъпалата:

  • плантография
  • тензиометрия
  • преглед
  • Опция за физиотерапия по НЗОК

За да се възползвате от БЕЗПЛАТНИТЕ прегледи е необходимо да се обадите предварително на 0878 923199 за да запишете час.

Прегледите ще се провеждат в Медицински център “Бета Клиник”,

адрес. гр. София; Бул. Черни връх 14;

тел: 0878 92 31 99

Допълнително се заплащат:

Плоскостъпие

БЕЗПЛАТНИ ортопедични прегледи за плоскостъпие се извършват след предварително записан час.

Често задавани въпроси:

Болезнено ли е плоскостъпието? Почти 70% от възрастните имат плоски стъпала, най- често водят до болка, тежест в края на деня в краката и ходилата. Също така могат да доведат до болки в коленните, тазобедрените стави и в гърба и кръста. лен контакт със земята.

Може ли да се предотврати плоскостъпието? Някои хора се раждат с плоски крака. Други, когато остареят, могат да имат това, което се нарича „плоскостъпие при възрастни“. Има много причини, които могат да доведат до развитие на плоскостъпие като възрастен. Това е често срещано при жени над 40 години със съпътстващи заболявания. Те включват: диабет, затлъстяване и ревматоиден артрит. Управлението на тези съпътстващи заболявания, както и модификациите на обувките, биха могли да помогнат за смекчаване на симптомите на плоскостъпие.

Какво се случва, ако плоските стъпала не се лекуват? Необходимо ли е коригирането им?

Необходимо е да се направи консултация с доктор. Ние препоръчване компютърна диагностика на ходилата и оцента на плоскостъпието.

Ключови думи: БЕЗПЛАТНИ прегледи за плоскостъпие.

Вижте още