...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

частна линейка гр софия

Бърза помощ

Бърза помощ

Близо един век екипите на ЦСМП ежедневно се грижат за живота и здравето на жителите на страната. През последните години в помощ на ЦСМП влизат частни структури, които имат право само на бърза помощ . Спрямо закона за спешната помощ, тя се извършва само от ЦСМП и се отнася за остронастъпили състояния, които са настъпили остро и са животозастрашаващи:

Чл. 2. Спешната медицинска помощ включва всички медицински дейности, насочени към възстановяване на остро настъпили животозастрашаващи нарушения и поддържане виталните функции на организма.

Обадете се СЕГА:  0893 043 244

Бърза помощ може да се извършва от частни структури разполагащи с частни линейки и неотложна помощ. Всички граждани могат да потърсят съсдействие от структура за бъзра помощ, ако тяхното състояние не застрашава пряко живота на пациента!
 МЦ “Бета Клиник” разполага с частни линейки оборудвани за различните нужди на пациентите:
  • Стандартна линейка, състояща се от лекар и медицински специалисти или други специалисти с необходимата квалификация.
  • Реанимационни екипи, състоящи се от лекар – реаниматор, медицински специалист и шофьор за траспорт на увредени пациенти и санитар. Реанимационната линейка е напълно оборудвана за нуждите на пациентите.
  • Линейка с долекарски екипи – за транспорт на пациенти от легло до легло без опасност за живота.
  • Транспортни екипи, състоящи се от шофьор и санитар, когато такъв се изисква при изпълнението на конкретна задача.

Транспортните средства напълно отговарят на всички нормативни и административни изисквания за регистрация на линейка и притежават всички лицензи извършването на дейността за транспорт на пациенти.

Можете да използвате частна линейка и бърза помощ за провеждането на спортни събития и концерти. МЦ Бета Клиник разполага с напълно подготвен и опитен екип за обезпечението на такива мероприятия. Имаме опит в обезпечаването на спортове, като: кънки на лед, ски, сноу борд, хандбал, футбол, баскетбол, бойни спортове и други. Линейките са оборудвани съгласно стандарта на УЕФА – ЕН 1789- всичко необходимо за доболнично медицинско обслужване.

Можете да се свържете с нас на тел: 0893 043 244  / 0878 92 31 99 или ТУК

Прочетете още

 

Leave a Reply