...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

Дежурен рентген

Дежурен рентген

Дежурен рентген: Значение, Приложения и Как да Намерите Най-Добрия

Нуждата от дежурен рентген е важна медицинска услуга, която позволява на лекарите да получат изображения на вътрешните органи и тъкани чрез използване на рентгенови лъчи. Тази техника има множество приложения и може да спаси животи, като помага за по-бързо и по-точно диагностициране на различни заболявания. В тази статия ще разгледаме значението на дежурния рентген, неговите приложения и как да намерите най-добрия център.


Обадете се на 0878 92 31 99 за да запишете час – Бета Клиник

Ценоразпис:

Снимка бял дроб и сърце: 30 лв

Снимка крайници: 25 лв

Снимка таз: 30 лв


Значение на Дежурен Рентген

Дежурният рентген играе критична роля в здравеопазването. Този вид рентген се използва в ситуации, когато е необходимо незабавно изследване. Това може да бъде след инциденти, травми, неврохирургични процедури или когато има спешни симптоми, които изискват бързо и точно диагностициране.

Приложения на Дежурния Рентген

1. Травми и Счупвания: Дежурният рентген помага при бързата диагностика на счупвания и травми, като например счупени кости или вътрешни кръвоизливи.

2. Заболявания на белия дроб: Той се използва за диагностициране на белодробни инфекции, пневмонии и други проблеми с дихателната система, като есенен грип.

3. Кардиология: Дежурният рентген е полезен за оценка на сърдечни проблеми и за проследяване на кардиоваскуларни разстройства.

4. Абдоминални Проблеми: Изследването може да помогне при диагностицирането на хирургични състояния в черния дроб, чернодробни проблеми и др.

5. Урология и Гинекология: За оценка на урологични и гинекологични състояния.

Как да Намерите Най-Добър Дежурен Рентген

Когато се нуждаете от дежурен рентген, е важно да намерите надежден лабораторен център. Ето няколко съвета за търсене на най-добрия:

Ние от Бета Клиник работим с разширено работно време и разполагаме с Експертен Персонал в областта на образната диагностика.

Разполагаме със собствена лаборатория, което ни позволява да предоставим качествени и навремени резултати за нуждите за поставяне на диагноза и лечението.

 


Обадете се на 0878 92 31 99 за да запишете час – Бета Клиник

Ценоразпис:

Рентгенова снимка бял дроб и сърце: 30 лв

Рентгенова снимка крайници: 25 лв

Рентгенова снимка таз: 30 лв


Вижте още:

Пълен ценоразпис  / Контакти Бета Клиник / Снимка бял дроб

Leave a Reply