...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

Невролог

Неврологията е медицинска специалност, която се занимава с диагностицирането и лечението на различни заболявания, свързани със структурата, функцията и нарушенията на нервната система. Тази област на медицината се фокусира върху изучаването на мозъка, периферните нерви и други части на нервната система, като целта й е да разбере и лекува разнообразни неврологични състояния.

Невролозите на Beta – Clinic са специализирани лекари, които извършват подробни прегледи, клинични оценки и изследвания за да диагностицират различни неврологични заболявания като дискова херния, радикулити, мигрена, епилепсия, инсулт, болест на Паркинсон, деменция и други. Те използват различни методи за диагностика, включително неврологични тестове, електрофизиологични изследвания, магнитно резонансно изображение и компютърна томография.

Неврологията играе решаваща роля в опазването на здравето и подобряването на живота на пациентите, засегнати от неврологични състояния. Тя предоставя медицинско консултиране, лекарствена терапия и рехабилитация, които са от съществено значение за контролирането на симптомите, предотвратяването на напредъка на заболяванията и улесняването на повратното възстановяване.

Нашите невролозите работят съвместно с други медицински специалисти, като физиотерапевти, рехабилитационни терапевти и други, за да предоставят обществена и комплексна грижа на пациентите с неврологични проблеми. Те се стремят да съчетаят медицинските познания със състрадание и емпатия, осигурявайки индивидуален подход към всеки пациент.

Развитието на неврологията в Beta – Clinic продължава непрекъснато, като се въвеждат нови методи за диагностика и лечение на неврологични заболявания. Напредъкът в областта на невронауката и молекулярната биология допринася за по-добро разбиране на неврологичните механизми и откриването на нови терапевтични подходи.

Повече информация за нас, нашите лекари и контактна форма можете да намерите ТУК!

За още полезна информация, статии и интересни теми, можете да посетите нашия блог ТУК!

Телефон

0878 923 199

0878 923 199

0878 923 199

0878 923 199

  Адрес

гр. София, бул. Черни връх № 14, бл. 3

гр. Димитровград, ул. Беласица № 3

гр. Стара Загора, ул. В. Априлов № 12 А, ДКЦ „Ритъм“

гр. Ямбол, ул. Драма № 11