...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

Рентгенова снимка по домовете

Рентгенова снимка по домовете

Предоставяме услугата за Мобилни рентгенова снимка по домовете, която включва транспортиране на пациентите от техните домове до лечебно заведение с рентгенови услуги и обратно. Това предоставя възможност за удобство и лесен достъп до медицински прегледи за пациентите, които се нуждаят от такава услуга. В случай на нужда от допълнителна консултация, също можем да предложим медицински прегледи от специалисит.


Обадете се СЕГА и заявете час: 0878 92 31 99


Ползите от Мобилния рентген в Домашни Условия

В съвременния свят на технологичния прогрес и нарастващите изисквания към здравната грижа, иновациите в медицинските технологии играят ключова роля в подобряването на достъпността и качеството на здравния преглед. Мобилният рентген е една от най-новите практики, която предоставя ценно допълнение към медицинските услуги, като осигурява възможност за извършване на рентгенови снимки, като усигурим взимане на пациента от неговия дом, транспортирането му до медицинско заведение и неговото връщане до леглото.

1. Подобряване на Достъпността до Здравни Грижи:
Тази услуга играе важна роля в здравни грижи, особено за пациентите с ограничена подвижност или за тези, които изискват спешен медицински преглед в домашната среда.

2. Бърза Диагностика и Лечение:
Спешните ситуации, които изискват рентгенов преглед, често налагат бързо действие. Тази услуга позволява на медицинския персонал да постави бърза диагноза и да започне лечението по-скоро. Това е от съществено значение за пациентите със спешни медицински нужди, които могат да пострадат сериозно от закъснение в диагностиката и лечението.


Обадете се за да запишете час: 0878 92 31 99 или 0893 043 244.


Моля, имайте предвид, че ние не предоставяме услугата за извършване на рентгенови снимки в домашни условия. Всички процедури се извършват единствено в медицински заведения!


За повече информация и запазване на час, моля, обадете се на телефонен номер: 0893 043 244.


Погрижете се за вашите близки и роднини. Обадете ни се: 0878 92 31 99 или 0893 043 244.

Рентген / Дежурен рентген / X Ray

Ключова дума: Рентгенова снимка по домовете

Leave a Reply