...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

3d индивидиални ортопедични стелки

3D индивидуални ортопедични стелки

3D индивидуални ортопедични стелки

МЦ “Бета Клиник” за първи път в България, комбинира няколко метода на диагностика на плоскостъпие за да създаде най- високото ниво на индивидуални ортопедични стелки. Комбинират се стандартната компютърна диагностика 2D, заедно с плантография и за първи път се включва 3D динамично скениране на ходилото. Това позволява създаването на най- високото ниво на индивидуални ортопедични стелки.


Запишете час за консултация: 0878 92 31 99


Тази иновация вече активно навлиза в развитите страни, като позволява да се отговори на 100% на индивидуалните нужди на пациентите. Д-р Росен Георгиев, подробно разяснява предимствата, като се набляга на разширяване на състоянията, за които могат да се изработят индивидуални ортопедични стелки. Той също споделя, че зад този проект стой екип от доктори, инженери, програмисти благодарение на които е възможно да се създаде крайния продукт, а именно най- високо ниво на индивидуални ортопедични стелки.

3D индивидуални ортопедични стелкиПри използването на конвенционалните техника на диагностика, като плантография и тензиометрия, информацията която получаваме се обобщава в 18 показатели. За нуждите на 3D индивидуални ортопедични стелки ние използваме над 40 вида показатели, който се получават при изследването.

 

Стелките са направени от антибактериален , дишащ материал който е гъвкав и устойчив на натоварване. Това води до увеличаване на живота на стелките без да се прави компромис с качеството и удобството на стелките. Тези стелки напълно могат да отговорят не само при плоскостъпие, но и при по- сложна патология, като диабетно ходило и други.

Начин на изработка

OrthaFlex софтуер за 3D индивидуални ортопедични стелки изгражда стелката с повишена степен на прецизност. Тази нова производствена технология изгражда слоеве от пластмаса, които са дебели само милиметри, докато се създаде 3D обект. Като завършващият слой може да бъде различен спрямо индивидуалните нужди на пациента- напр. пациенти с диабетно стъпало, рани, язви, патология на Шарко и различните видове плоскостъпие.


Запишете час за консултация: 0878 92 31 99


Можете да разгледате нашите предстоящи събития:

Бета Клиник

Прегледи за диагностика на плоскостъпие

 

4 Comments

 • […] симптомите могат да бъдат облекчени само чрез ортопедични стелки и обувката, за да има достатъчно място в предната […]

  Reply
 • Марияна Събева
  20.06.2023

  Моля за информация за цена на комплексната услуга от снемане на профил на ходилата до изработка на стелки , както и срок за изпълнение . За отговора благодаря предварително и оставам с уважение .

  Reply
  • Георгиев
   20.06.2023

   Здравейте, цената е 130 лв. Срокът на изработка е до един месец.

   Reply
 • Георгиев
  02.11.2023

  Здравейте, при поръчка на стелки не е необходимо да се заплаща консултацията.

  Reply

Leave a Reply