...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

Домашно посещение травматолог - ортопед

Домашно посещение травматолог – ортопед

Домашно посещение от травматолог – ортопед

МЦ Бета клиник разполага с екип за домашно посещение от травматолог – ортопед. На посещението могат да се извършат голяма гама от услуги, като:

  • Обработка на рани
  • Сваляне на конци
  • Смяна на превръзка
  • Имабилизация чрез ортеза
  • Имобилизация чрез гипсова шина
  • Извършване на рентгенография
  • Ултразвук за опорно двигателния апарат
  • Мобилна лаборатория

Запишете час СЕГА: 0878 92 31 99


Домашно посещение

Разполагаме със опитен екип за извършване на домашни посещения. Екипът има опит, както в спортни събиятия, така и тежки инциденти, като катастрофи, травми, фрактури,височнни травми и други. Разполагаме с нужната екипировка от спинални дъски, яки, шини за имобилизация, пациентски монитор, кислородни бутилки и всичко нужно за услугата.

При нужда пациентът може да бъде транспортиран в нашият стационар за наблюдение.

Цена за домашно посещение е 70 лв. Допълнителните услуги се заплащат допълнително. При посещението се издава задължително амбулаторен лист. В него се описва ортопедична анамнеза и статус на пациента, както и заключението на нашите лекари.


Запишете час СЕГА: 0878 92 31 99


Домашно посещение травматолог – ортопед

Посещението на адрес на ортопед – травматолог, може да бъде комбинирано от допълнителни услуги, като мобилна лаборатория. Това се налага при инфекции, болки в ставите, подагра, пациенти с ревматоиден артрит и други. Работим с НЗОК, ако пациентите имат предварително издадено направление от личен лекар. При необходимост, може да се извърши рентгенография.

За извършването на домашно посещение е необходимо предварително записване на час на телефон: 0878 92 31 99

МЦ Бета клиник има сключен договор с хосписи и домове за възрастни хора.

Ние спазваме всички препоръки за спешни състояния, описани от европеиската асоциация. Можете да се възползвате от нашите услуги за неотложна помощ и транспорт на пациенти.

Можете да запазите час или да получите консултация на телефон: 0878 92 31 99 или да ни изпратите имейл: info@beta-clinic.com. Не се колебайте да се свържете с нас!

2 Comments

Leave a Reply