...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

Смяна на тазобедрена става чрез бикини достъп

Какво е “бикини достъп” при операция за смяна на тазобедрената става?

Този иновативен достъп се използва широко във Великобритания и Ирландия. Там смяната на тазобедрена става е едноднавна хирургия и позволява пациента да си тръгне още в деня на операцията. Смяна на тазобедрена става чрез бикини достъп е модифициран преден достъп, който позволя запазване на мускулатурата т.е. няма прекъсване дори и на едно мускулно влакно! Този достъп позвалява на пациента да започне раздвижване само няколко часа след смяната на ставата и по този начин да се върне по- бързо към ежедневието си.

Какви са предимстата на бикини достъпа?

Бикини достъпът спазва напълно линиите на цепливост на кожата и по този начин почти няма остатъчен белег. Проучваниея показват драстично понижаване на болката в след оперативния период, както и повишава значително финкционалните възможности на оперирания крайник в сравнение със стандартните достъпи.

Смяна на тазобедрена става чрез бикини достъп е един от най-използваните достъпи във Великобритания и Ирландия. Ползите от него са много и не случайно предният достъп все по-широко навлиза и в България.

Пациентите на Бета Клиник след смяна на тазобедрена става

По-долу може да видите пациенти на Бета Клиник в процеса на възстановяване след алопластика на тазобедрена става:

Можете да зададете вашите въпроси тук

Автор: Д-р Георгиев