...
Б Е Т А   К Л И Н И К
0878923199 info@beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00 ч.

За контакти

Медицински център за лечение на сколиоза - Бета Клиник

Медицински център за лечение на сколиоза – Бета Клиник

Лечение на сколиоза

Център за лечение на сколиоза – Бета Клиник предлага диагностика и продължаващо лечение на сколиоза.Сколиозата е медицинско състояние, което засяга гръбначния стълб. Сколиозата е изкривяване на гръбначия стълб. Това изкривяване може да е във вид на S (компенсирана) или като буквата С. По често се засягат момичета. Тя може да се развие по време на детството или да се появи по-късно в живота. Сколиозата може да предизвика болка, затруднения при дишане и намаляване на качеството на живот. Ранното поставяне на диагнозата е от съществено значение за правилното лечение на сколиоза.


Запишете час за консултация: 0878 92 31 99 Бета Клиник


Център за лечение на сколиоза

Бета Клиник предлага диагностика и лечението на сколиоза. Процесът включва:

1. Рентгенография: Този метод се използва, за да се измери степента на кривината и да се определи вида на сколиозата. Рентгенографията предоставя детайлна информация за местоположението и ъгъла на сколиозната кривина. Използваме специализирана програма за измерване на ъглите на деформация.

2. Клиничен преглед: Лекарите извършват подробен клиничен преглед, за да оценят симптомите на пациентите и да изследват техните медицински нужди. Това помага за определяне на индивидуалния подход към лечението. Назначава се индивудиален план на кинезитерапия и рехабилитация за максимални резултати.

3. Назначаване на кинезитерапия: Шрот или друга вид терапия.

Лечението на сколиоза е много успешно, особено когато се разпознае и започне в ранни стадии. Затова е от решаващо значение да потърсите професионална медицинска помощ.


Запишете час за консултация: 0878 92 31 99 Бета Клиник


Вижте резултати:

Сколиоза

14 годишно момче с интензивна програма разработена от Бета Клиник. Резултатът е постъгнат за 9 месеца. Използвани са мануални техники, Шрот терапия, кинезитерапевтични подходи и апаратура.

 

 

 

 

 

Пациент 2

сколиоза

16 годишно момиче с лявоконвексна сколиоза. Подобрение от 11 градуса за 4 месеца. Проведени са 2 сесии по програма на Бета Клиник.

 

 

 

 

 

Пациент 3

Сколиоза шрот

16 годишен пациент с ъгъл на Коб (Cobb) 46 градуса. След провеждане на Шрот терапия от нашите сертифицирани специалисти е постигнат резултат от Cobb 38 гр само за 3 месеца.

 

 

 

 

 

Вижте още: Лечение на Сколиоза при деца- Ефективни Методи за Корекция  / Рентгенова снимка при сколиоза /

Сколиоза

 

Клучова дума: център за лечение на сколиоза

Leave a Reply